Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

 

Informatii generale

Magazinul online redlime.ro este administrat de catre societatea Nagessa Concept.

Pentru mai multe informatii referitoare la societate si la modalitatile de contact, va rugam accesati pagina COMPANIE.

Prin intermediul acestui site se comercializeaza genti si accesorii Nahui Ollin si English Retreads.

Incheierea contractului

In vederea achizitionarii produselor prezentate pe acest site este necesara acceptarea prezentilor Termeni si Conditii, prin bifarea casutei din pagina de comanda, numai dupa citirea acestora. Bifarea casutei Sunt de Acord cu Termenii si Conditiile reprezinta acceptul dumneavoastra privind oferta de vanzare din partea Nagessa Concept.

Societatea Nagessa Concept isi rezerva dreptul de a aduce modificari acestor termeni si conditii, in functie de modificarea legislatiei sau de modificari ce tin de activitatea societatii, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. Va rugam sa cititi cu atentie toate prevederile prezentilor Termeni si Conditii inainte de a le accepta.

Dreptul de denuntare unilaterala a contractului

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Pentru returnarea produselor este necesar ca acestea sa fie noi, nefolosite, in cutia originala si sa fie insotite de factura de cumparare precum si de etichetele nedetasate de produs.

In acest caz, costurile care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Returnarea produselor se va face in aceeasi modalitate prin care au fost livrate catre consumator, folosind serviciile aceluiasi curier expres. Nu se accepta retururi prin intermediul Postei Romane sau a altui transportator/curier. La livrarea returului, clientul va bifa optiunea plata la destinatar pe borderoul curierului. Nagessa Concept va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat, retinand contravaloarea transportului de retur.

Adresa la care puteti returna produsele este:

Nagessa Concept
Str. Drumul Bisericii Nr. 48, Complex American Village, Vila 3, Voluntari (Pipera), Jud Ilfov

Pentru orice problema legata de returnarea unui produs, va rugam nu ezitati sa ne contactati la adresa contact@redlime.ro sau la numarul de telefon 0722 498 390, de luni pana vineri intre orele 10:00 – 16:00.

Securitatea datelor personale

Conform cerint elor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Nagessa Concept are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: incheierea si executarea contractului comercial de vanzare cumparare precum si reclama, marketing, publicitate, in cazul acelor persoane care isi dau acordul pentru folosirea datelor lor personale in acest scop, in cadrul abonarii la Newsletter.

Este necesara furnizarea datelor solicitate la inscrierea pe site si comandarea unui produs, acestea fiind necesare in vederea incheierii si executarii contractului comercial de vanzare cumparare. Refuzul dvs. determina imposibilitatea executarii acestui contract, respectiv onorarea comenzii plasate pe site-ul redlime.ro.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: parteneri comerciali ai operatorului, precum si in cazurile prevazute de lege, autoritatilor sau instantelor judecatoresti. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Nagessa Concept. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Informatii privitoare la livrare

Termenul de livrare este intre una si doua zile lucratoare, calculat de la data confirmarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Preturile produselor sunt afisate pe site-ul redlime.ro cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclusa.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari sau egale cu 100 RON. Pentru comenzi in valoare mai mica de 100 RON, taxa de transport este de 15 RON si se adauga costului produselor comandate.

Livrarile se efectueaza de luni pana vineri intre orele 09.00 - 18.00.

Livrarea se face la adresa indicata de client, de catre curier, de regula in o zi lucratoare de la expedierea comenzii de catre comerciant si poate ajunge la maxim doua zile lucratoare.

In majoritatea cazurilor veti fi contact telefonic de curier inaintea livrarii pentru a confirma toate detaliile necesare pentru efectuarea livrarii, inclusiv intervalul orar de livrare. Mai multe detalii in pagina Livrare.

Produsele pot fi comandate numai in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele dorite nu se mai afla in stoc veti fi instiintat in acest sens prin afisare pe site.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului sau coletului in timpul transportului revine societatii de curierat (transportatorului) conform legislatiei in vigoare.

Pentru orice produs cumparat din magazinul nostru online, oferim o garantie de 30 de zile de la data cumpararii, cu conditia respectarii tuturor recomandarilor de intretinere si folosinta descrise in pagina Intretinere si Garantie.

Garantia se solutioneaza prin inlocuirea produsului defect sau reducere de pret in functie de natura deficientelor calitative.

Modalitati de plata

Plata poate fi efectuata online cu cardul de debit sau credit, prin ordin de plata in contul Nagessa Concept sau prin ramburs catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului. In cazul ridicarii produselor de la showroom, plata se poate face cu cash sau card de debit/credit.

Informatii privind inregistrarea pe site

In vederea achizitionarii produselor oferite prin intermediul redlime.ro, este alegerea dumneavoastra sa va creati un cont pe website-ul nostru, sau nu. La crearea acestui cont va obligati sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Pentru inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti deplin responsabili pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru de pe contul dumneavoastra.

Puteti utiliza site-ul redlime.ro doar pentru a viziona, comanda sau plati produsele disponibile pe site. Nu puteti utiliza site-ul redlime.ro: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala sau speculativa, pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege.

Drepturi de autor

Continutul, designul, structura site-ului redlime.ro sunt proprietatea Nagessa Concept si sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea, reproducerea in orice mod, transmiterea, distribuirea, vinderea, transferarea sau modificarea continutului, datelor, informatiilor sau materialelor aflate pe site-ul nostru nu este permisa.

Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru si accesul pe site-ul nostru nu va acorda nici o licenta sau drept de a utiliza oricare din denumiri, imagini, marci. Nu veti utiliza niciun dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Intregul software, aplicatiile, si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau pentru care noi avem licenta. Nu puteti reproduce, deconstrui, crea lucrari derivate, dezasambla sau decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Limitarea raspunderii

Societatea Nagessa Concept nu poate fi tinuta responsabila pentru :

(A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau un alt echipament ca urmare a accesarii sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini

(B) orice prejudiciu, revendicare sau orice fel de daune care decurg din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului redlime.ro sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare sau plata

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

Dispozitii finale

Acesti termeni si conditii sunt guvernati de legislatia romaneasca aplicabila.

Nu este permis sa cesionati, delegati sau transferati drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti termeni si conditii.