Livrare

METODE DE LIVRARE

 

Livrarile se efectueaza prin intermediul Fan Courier, de luni pana vineri intre orele 09:00 si 18:00, la adresa de livrare specificata in comanda dumneavoastra. In majoritatea cazurilor, veti fi contactat telefonic de reprezentantul curierului, pentru a stabili de comun acord un interval orar pentru livrare. Va recomandam sa completati ca adresa de livrare locul unde stiti ca va veti afla dumneavoastra sau reprezentantul dumneavoastra intre 09:00 si 18:00 in cursul celei de-a doua zi lucratoare de la momentul comenzii.

 

Livrarea este gratuita pe tot teritoriul Romaniei pentru orice comanda mai mare sau egala de 100 RON. Pentru comenzi a caror valoare se plaseaza sub suma specificata mai sus, valoarea transportului - in cuantum fix de 15 RON - pentru orice destinatie nationala, se va adauga comenzii dumneavoastra si se va factura/achita la check out.

 

Toate comenzile de pe site, facute dupa ora 09:00 a fiecarei zi lucratoare si pana in ora 08:59 a urmatoarei zi lucratoare, sunt expediate pana in ora 18:00 a celei din urma. Astfel, din momentul preluarii comenzii dumneavoastra, timpul de expediere poate varia intre minim o zi lucratoare si maxim 2 zile lucratoare.

 

Daca la momentul comenzii pe site bifati optiunea Ordin de Plata, comanda se considera facuta in momentul intrarii sumelor in contul comerciantului. Termenul de livrare incepe numai din acel moment.

 

Pentru ridicari ce nu se incadreaza in intervalul orar mentionat, avem rugamintea sa solicitati o exceptie prin email la contact@redlime.ro sau telefonic, la 0722 498 390, de luni pana vineri intre 10:00 si 16:00.