Cum cumpar?

CUM CUMPAR?

Produsele pot fi comandate numai in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele dorite nu se mai afla in stoc veti fi instiintat in acest sens prin afisare pe site.

Puteti cumpara online cu cardul de debit sau credit, prin ordin de plata in contul Nagessa Concept sau prin ramburs catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

Totodata, puteti cumpara produsele direct de la Showroom-ul nostru, plata putandu-se face cu cash sau card de debit/credit.

In vederea achizitionarii produselor oferite prin intermediul redlime.ro, este alegerea dumneavoastra sa va creati un cont pe website-ul nostru, sau nu.

La crearea acestui cont va obligati sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Pentru inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti deplin responsabili pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru de pe contul dumneavoastra.

Puteti utiliza site-ul redlime.ro doar pentru a viziona, comanda sau plati produsele disponibile pe site. Nu puteti utiliza site-ul redlime.ro: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala sau speculativa, pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege.